Saturday, October 29, 2011

Sehari menyepi



Hai hai hello hello semua reader yang aku kasihi.. apa khabar korang semua hari ini?? hope sihat-sihat selalu OK.. :) Haa, semalam sehari suntuk blog aku menyepi..Yup, tanpa update apa-apa entry...tapi at least adelah juga blogwalking dekat beberapa buah blog...adalah dalam 10 hingga 20 blog macam tu..itu pun daripada senarai mereka yang join segmen Kak Lyssa kelmarin...

Kalau nak blogwalking semua blog yang join segmen Kak Lyssa sehari memang tak cukup masalah..Yewla, dengan line internet yang lembab nak mampus buat terbantut aku nak blogwaking ke semua blog yang join segmen tu..

Dahlah internet lembab nak mampus, nak loading satu blog ke satu blog pun nak ambil masa sampai setengah jam..kura-kura pun tak selembab ini tau.. --' Inilah padahnya kepada mereka yang mengguna berukband...Harapkan senang untuk dibawa ke mana-mana, tapi linenye punyelah payah nak dapat..hampeh betull..

Apa-apa pun aku hadapinya dengan penuh kesabaran..haha, apa boleh buat..berukband pun berukband laa..

P/s: Harapkan mahal jew, tapi line ciput

3 comments:

Atenyana said...

Hehe...
mari bertukar ke streamyx takpun nak laju betul ke unifi..oh yeah..;p

Dyana Diazd said...

yana jln2 d'sini. comel nyer blog ! ^_^

Ezad Skytech said...

berukband mmg macam tu..biasa la...kalau time lembab dia..memang kaw2 la lembabnya..hee~