Tuesday, October 25, 2011

Menghitung Detik 12 Tengah Malam



Hello hello hai hai semua reader yang aku kasihi..haa, buat apa malam-malam nie?? awat tak p tidoq lagi nie?? hang pa tengah tngok Fuhh kat tv3 erk??..hehe...what everlah, asalkan korang semua bahagia.. :)

Berbalik kepada topik kita malam ini...haa tajuk bukan main an..macam menhitung Hari Kemerdekaan jew padahal takda kaitan dengan Hari Kemerdekaan pun.. :P OK, malam raya depavali nie, banyak bunga api dan mercun berlumba-lumba nak meletup di awan gelap..Hee biasalah besok nak raya...Macam kita jugakan, malam raya semua berlawan main mercun..kampung Paku lawan kampung Papan, mana lagi kuat dentuman dan letupan mercunnya..haha

Dalam kesebukkan orang hindu membuat persiapan untuk menyambut Depavali pada esok hari, aku pula dok menghitung detik jam 12 tengah malam..kenapa, aku pun sambut Depavali kew?? Ishhh, tak mehh..hehe, actually besok adalah My Birthday..Yup, yang ke-18 Tahun..haha, dah tua dah cik kak oii... :P

Aku menghitung detik jam 12 tengah malam bukan untuk oncall dengan buah hati atau segala jenis buah la.. :P Tapi aku just nak tunggu siapakah orang pertama yang akan wish birthday aku..Mungkin korang mungkin saudara mara korang atau sesiapa sahaja..hehe Sekadar wish "HB" pun dah cukup bagi aku.. aku tak mengharapkan hadiah sebesar kereta atau sebesar KLCC, tapi biarlah ucapan yang ikhlas dari hati.. :)
P/s: walaupun birthday aku besok 26 Oct, tapi sudah ada yang wish awal sehari..hehe, thanks korang ^^

4 comments:

Nurul Alyaa said...

happy birthday. semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

jemput singgah blog saya.
http://cikalyaa93.blogspot.com. ^-^

Ezad Skytech said...

hee....happy bornday ye...(^^,)
meriah bezday awak tahun ni kan....heee~

Lily said...

Happy birthday Eka Tikah :)

^^eKaTiKaH^^ said...

hee, thanks semua ^_^