Friday, October 21, 2011

"SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"



OK, pagi-pagi buta budak-budak baru bangun dan nak bersiap-siap hendak ke sekolah, aku masih bersengkang mata di hadapan lappy...hehe..bukan apa, time-time mcm nielah line berukband lancar sedikit berbanding tengah hari, petang dan malam..so, pagi jumaat yang indah ini aku mahu join satu lagi segmen dari Abg Nasz...ini bukan segmen untuk naikkan traffic blog tapi segmen berbentuk kritikan dari blogger lain..Lagi pun blog aku nie sudah lama tidak direview oleh blogger lain..

Sesiapa yang mahu join sila click banner di atas...join sebelum pukul 11 malam ini OK.. :)

P/s: Penat menahan sabar dengan berukband yang superduper lembab

7 comments:

NasZ said...

thanx sudi join.

boleh check kumpulan dan step seterusnya ye?

KUMPULAN "SEGMEN NASZ : LU REVIEW GUA, GUA REVIEW LU. OK?"

SoLy SoLicious said...

dah review belog kamu :))

maaf kalu ada tersalah dan tersilap kata ye ^____^

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/ss-review-belog-mereka.html

Maji_Rashid said...

terjah belog ni dari segmen bro nasz.....

Eza Boom Boom :) said...

terjah sini dari segmen yang sama :)

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-lu-review-gua-gua-review-lu.html

Eza kumpulan 8 ^^

shy princessha said...

dtg terjah dr segmen yg sama...=)

Eema Eshya said...

Hi... Emma datang review kat sini =)

"sis gadis berkata-kata" said...

follow cini,,,,dtg dari segmen yang sama,,keep in touch ya~ jom terjah blog sis gadis :D