Sunday, October 16, 2011

Review Filem The Cat-Korea Movie




OK...korang dah tengok belum Filem The Cat - Korea Movie?? pehh, aku syorkan sesiapa yang belum tengok pergilah tengok..best wooo...terutama kepada sesiapa yang minat kepada haiwan bernama 'kucing'..mesti pergi tengok, wajib...hehe...

Filem ini berunsurkan seram dan dibintangi oleh  Park Min-Young, Kim Dong-Wook dan Shin Da-Eun...Filem ini mengesahkan So-Yeon yang mengalami claustrophobia dan bekerja  sebagai groomer di sebuah kedai haiwan peliharaan.Pada suatu hari, seekor kucing yang dinamakan Bidanyi datang ke kedai dan keesokan harinya, pemilik Bidanyi ditemui mati di dalam lif...So-Yen membawa balik Bidanyi kerumahnya..Dan ........

Mahu tahu cerita selanjutnya korang tengoklah sendiri filem ini...kat bawah nie aku adew sediakan sekali tralier filem ini...so, selamat menonton.. :)


video

P/s: Filem ni aku bagi 4 bintang jew sebab pelakon dye tak hansem..hehe :p

5 comments:

Rosalia said...

dh tgk dh cerita ni.agk seram jgk :) tgk smbil ttup muka.hahah

nuhara said...

mcm menarik jer

Zana said...

wahhh ~ cam teringin jaa nak tengok .

^^eKaTiKaH^^ said...

@rosalia: hehe tau xpe...nasib baik la mase tngk filem nie pop corn xmelambung :p

@nuhara: hehe, tngk la nnt.. best :)

^^eKaTiKaH^^ said...

@zana: hehe, tengok jngn tak tngk :D