Wednesday, October 26, 2011

BEN ASHAARI DAN RAKAN BLOGGER



OK, join segmen lagi...hehe..segmen kali ini bukan untuk tambah follower atau naikkan traffik blog, tapi tujuan utama segmen ini adalah untuk menambah kenalan blogger baru yang semakin bertambah dalam dunia maya ini..Tak hairailah, budak sekolah rendah pun ada blog, inikan pula orang dewasakan..

Blog aku nie simple but nice tau.. Melalu bloglah aku dapat meluahkan perasaan, bercerita dan berkongsi segala jenis ilmu dan pengetahuan yang aku ada..Orang tua-tua cakap tak elok kedekut ilmu nie...Haa, ada satu lagi sebab macam mana aku boleh ceburi bidang ini iaitu disebabkan kecemburuan terhadap blogger lain..Yup, aku mengaku aku nie memang cepat jeles dengan blog yang cantik molek, kemas dan padat dengan isi penting...Tapi korang jangan salah sangka dengan sikap cemburu aku nie..cemburu aku nie takdalah sampai tahap yang mebahaya..

Click banner di atas untuk join..tapi ingat, sebelum jam 5 petang hari ini OK...
Happy Berblogging Semua..

P/s: Thanks kepada mereka yang telah wish Birthday aku tak kira melalui telefon, post kat wall fb atau pun comment dekat entry aku..sayannng korang

9 comments:

era kecik said...

selamat berblogging :)

-✿Ayu✿- said...

salam kenalan! dri segmen abg beng!

SpidermanHere said...

Salam ukhuwah tuan blog. Lina datang dari segmen yang sama. Dah follow blog ni. Kalau ada masa, jom terjah Lina balik :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

wanie wonek said...

singgah sini

cikpjaz said...

Salam kenal dari pjaz, dari segmen yang sama, pjaz singgah sambil follow ^___^

Miss Ayu Nushka said...

salam ziarah.dr segmen yg sama
ayu singgah sambil follow.
jemput la dtg blog ayu pula^^

CikHoneyBee said...

salam.. cikhoneybee dtg dr segmen abg ben dan mtk maaf sbb lmbt singgah. jemput ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

QmaRidh said...

salam perkenalan! dri segmen abg ben! jom singgah blog saya
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-dan-rakan-blogger.html

Arol Mubin said...

Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :) Kalau ada masa terluang, jom jenguk blog kawan2 lain. ;

# Senarai Blog Segmen Ben Ashaari Dan Rakan Blogger :D
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/senarai-blog-segmen-ben-ashaari-dan.html