Wednesday, October 19, 2011

Segmen : Saya , blog dan pembaca



OK, pagi-pagi dah join segmen Abg Ben..hehe, semangat nie..

So, secara ringkasnye bagi aku "Saya, Blog Dan Pembaca" nie sangat penting dalam dunia berblogging nie..."Saya" sudah semestinya merujuk kepada si penulis atau si pemilik tunggal blog itu.."Blog" pula tempat kita menulis, berkongsi cerita pahit manis dan berkongsi idea atau pun cerita.."Pembaca" pula sudah semestinya merujuk kepada si pembaca blog kita ini...pembaca nie pun adew yang silent reader dan adew yang active reader..hehe, faham-faham jew la..

Aku memilih header blog aku sebagai wakil gambar untuk segmen nie.. :)


Sesiapa yang mahu join sila click banner Abg Ben kat atas...tapi before pukul 5 petang nie OK... :)

19 comments:

noraauliyya said...

salam perkenalan..

datang dari segmen yang sama :-)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Mak Dara dtg sebagai pembaca hehe

Lulu Caldina said...

Salam singgah dihari rabu, bersama join segmen encik ben.. hai awak ;)

TERKINI DI LULU-PAGES

Cik Kamoo said...

singgah sini dari belog BEN!! Salam kenal ...

cheq sue dieyha said...

singgah dr blog abg ben...

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

singgah dr blog BA, join segmen yg sama :)

nurul nabila bt medan said...

dtg dri segmen sama ^^

IEQAH said...

hai sweetie..salam perkenalan..

c genk bah ne said...

Datang dari segmen yang sama
Datang nak ziarah rakan blogger ^^

JEMPUT JOIN SEGMEN GENK

Syieda_Joy™ said...

syieda dtg dr blog abg BEN =.=

http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

wanie wonek said...

singgah dari segmen yang sama. happy blogging

http://waniewonek.blogspot.com

HafizRahim said...

Salam kenal.Dari segmen yang sama.=)

Entry terbaru saya "HafizRahim.Com : Saya, blog dan pembaca"

Eza Boom Boom :) said...

Jom kenal-kenal! Teruskan berblogging! kalau sudi..Singgahlah blog Eza yer..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/saya-blog-dan-pembaca.html

HasrulHassan [HH] said...

Menjenguk rakan blogger yang join segmen yang sama. Moga dapat manfaat dari segmen yang dibuat Ben.

HASRULHASSAN.COM

Hawa Ahmady said...

wah rase macam nak join lak.. btw..belog u sangat cantik..

RJ Beena said...

Singgah pagi...sambil2 tinggal jejak :)

shiema sufian said...

shiema singgah dari segmen yang same :) jom singgah dan follow shiema. shiema follow sini ye awak :)

Oshin said...

sama-sama menyinggah :)

Susie said...

salam kenal